Menu top image

Nyheter

 • Svensk drömstart på Europatouren
 • Uppgifter: Stjärnan på väg bort från Blåvitt
 • Polisen: Mordet hade aldrig behövt inträffa
 • Rusning till Feskekörka inför midsommarafton
 • Två personbilar i kollision – en person till sjukhus
 • Vänsterman jagas – för vapengömma
 • Det är nästan Granqvist-klass
 • Gustavsson hjälte när Elfsborg vände
 • Bedragare slår till – med jordgubbsknep
 • Spårvagn i krock med bil – stopp i kollektivtrafiken
 • Webbgarderoben

  När du vill ha ett nytt plagg
  kolla i webgarderoben

  Industriportar | Portteknik AB

  Portteknik är leverantör av industriportar och garageportar. Tillhandahar ett stort sortiment med grindar, takskjutportar, vikportar och skjutportar. Automatiksystem och styrsystem till portar och grindar. Levererar också lastbryggor och lyftbord samt vädertätningar. Lastbryggor finns som klaffbryggor eller med teleskopisk klaff. Ofta levereras lastbryggan i ett komplett paket där bryggan ligger i en stålkaj som placeras utanför befintlig byggnad. Säljer även och monterar alla typer av rulljalusier och rullgaller. Återförsäljare för Selecta, Svenska Jalusi AB. En stor del av Porttekniks verksamhet är service. Service som både är akut och förebyggande. Det som Portteknik inte vet om industriportar vet förmodligen ingen annan heller. Detsamma gäller kompletterande produkter som lastbryggor, vädertätningar och trafikbommar.

  Plåtbearbetning & Plåtmaskiner

  Intercut - Vi hjälper dig med analys och val av den bästa lösningen för din produktion. Vårt erfarna serviceteam ser till att du får snabb och kompetent hjälp oavsett om det gäller installation, underhåll, akutreparation eller planering för ombyggnation. Beställ dina verktygsmaskiner från oss, badslipmaskiner, stansmaskiner och gradsaxar, kantpressar, laserskärmaskiner.

  Inverter och MIGsvets

  Hos kmax finner du professionell svetsutrustning från ledande tillverkare i Europa så som Telwin och Gysmi. Det är viktigt att man väljer rätt svetsutrustning oavsett om man vill investera i en Mig, Tig och eller inverter. Vi kan guida dig till rätt utrustning så att du inte stöter på problem när du väl ska använda din nya svets. Kontakt oss på Kmax när du ska skaffa dig ny, professionell svetsutrustning. Kmax, maximal kvalitet hela vägen.

  Truckar genom Ottosson Truck

  Välkommen till Ottosson Truck AB. Vi på Ottosson Truck arbetar med ett helhetskoncept iinefattande olika sorters truckar. Oavsett om du är ute efter nya eller begagnade truckar, eltruckar, dieseltruckar eller gasoltruckar så kan vi erbjuda kundanpassade lösningar. Ottosson Truck omsätter årligen omkring 40 MSEK. Företaget har verkstäder i Norje, Olofström, Torsås och Nymölla. De tre sistnämnda är uppbyggda med anledning av rentalavtal med truckar, företag som har ett stort antal truckar i sin verksamhet. Företaget har regionens största reservdelslager kombinerat med fem välutrustade servicebussar som rullar i Blekinge, Småland och Skåne.

  Jalusier för inbrottskydd och mörkläggning

  När du månar om både din verksamhet och nattsömn! Svenska Jalusi tillverkar jalusier, rullbara galler , smidesgaller, skyddsjalusier, väggjalusier och kättinggaller som har hög kvalitet och funktionsgrad. Dessa och därmed relaterade produkter skall på ett professionellt och långsiktigt kundorienterat sätt säljas och marknadsföras på i huvudsak den svenska marknaden. Ett effektivt mekaniskt inbrottsskydd som används på fönster i källare, lagerlokaler och industrifastigheter, i vissa fall även för skydd av kontorsfönster. De kan levereras öppningsbara eller i ett fast utförande. Samtliga smidesgaller och gallergrindar tillverkas unikt till varje objekt och kan därför enkelt kundanpassas med urtag för fönsterhandtag, brevinkast och dylikt. Välkommen till Svenska Jalusi

  Id kort - www.serilin.se

  Seriline tillhandahåller kortskrivare och system för tillverkning av IDkort, parkeringskort, behörighetskort och tillståndsbevis av alla slag ? med hög säkerhet och kvalitet. Det finns ett flertal olika slags idkort att välja bland. Med RFID kort (RadioFrekvens IDentifikation), sker avläsning via radiovågor utan någon fysisk kontakt med ditt kort. Den inbyggda transpondern i ditt RFID kort är uppbyggd av en antenn och ett chip. Informationen som finns lagrad i chippet läses av med hjälp av ett magnetfält runt kortläsaren. Tekniken kallas även beröringsfritt.
  rfid-taggar, ID-kort till ditt företag - Seriline, kortskrivare

  Trallskruv och annan skruv - Grabber!

  På Grabber kan du hitta skruv för olika ändamål. Vi har en rad modeller och varianter av utvändig skruv för infästning mot bl.a. trä, spån, plåt, plywood, splyfa och gips. Våra utvändiga skruv finns både i standardmodell och specialutförande för alla förhållanden och material. I sortimentet finns bl.a. även spånskruv för trä, självborrande skruv mot spån, plyfa och sockel samt golvskruv. Bits och magnethylsor samt skruvautomater finns också här.
  skruvguide, panel - panelskruv - PTS - PWS, spånskruv, montageskruv

  Nivåvakter för flödesövervakning

  Kübler har några av världens främsta produkter för nivåövervakning och flödesmätning. Med hjälp av våra flödesmätare - flödesvakter & nivåvakter så kan vätskenivå i processindustri övervakas så att full kontroll över hela tillverkningsprocessen bibehålls. Nivåövervakning utför vi med s.k. nivåvakter, och flödesvakter används som flödesmätare. Vi har även tillsatser som nivåindikator som kan användas vid ännu noggrannare kontroll.
  Nivåindikator - övervakning, Flödesvakt

  Paternosterverk och Lagerautomater

  Välkommen till Logitec. Maximal lagerkapacitet på minimal golvyta med Paternosterverk, lagerautomater och hissautomater. Logitec säljer även höglager, kompaktlager, lagerinredningar och pallställ samt begagnade paternosterverk och hissautomater.

  Silo i plåt

  Rotage inomhus fodersilo är en silo tillverkad helt i galvaniserad plåt. Denna silo är tillverkad enligt ett modulsystem som enkelt skruvas ihop på plats. Rotage Agri är skruvtransportör samt importör av produkter och system för foderberedning i Sverige. Ta en titt på vårt breda sortiment för lantbruket, såsom spannmålskross och olika typer av silo. Du hittar t.ex. fodersilo och glasfibersilo. Välkommen!

  Grolls - Bra profilkläder!

  Grolls ligger i framkanten och är en erkänd leverantör av profilkläder till de bästa priserna och med den snabbaste produktionstiden. Profilkläderna är ett originellt och effektivt sätt att annonsera företagets tjänster och sprida varumärkeskännedomen. Vi kan leverera alla typer av lösningar inom profilplagg som passar din budget, varumärke och budskap.

  Logistiksystem & navigering

  Det nya Masternaut bildades genom en sammanslagning av de etablerade telematikleverantörerna Cybit och Masternaut, och erbjuder det största utbudet av telematikprodukter, tjänster och R&D-resurser i Europa Masternaut designar och levererar innovativa lösningar för hantering av den mobila arbetsstyrkan, vilket möjliggör för kunder och partners att stegvis förbättra resultaten och tjänsteutbudet.

  Lyft & lyftutrustning hos Botab

  Vi på Botab är experter lyftutrustningar. Vi bygger och levererar bl.a. traverser eller luftkuddar som specialanpassas helt efter kundens behov. På vår hemsida hittar ni mer information om våra produkter och kontaktuppgifter för frågor. Välkommen!

  såga & borra - Defenda

  Hos Defenda hittar du en lång rad prisvärda elverktyg för att såga och borra. I sortimentet av elverktyg finns bland annat slipmaskiner, sågar och borrmaskiner. Hos oss hittar du bland annat Einhells Borrhammare RT-RH 20 på 600W, Einhells Slagborrmaskin RT-ID 65 på 650W, Einhell Kap- & gersåg DUAL TH-SM 2131 Dual och Einhell SÅGBÄNK UNIVERSAL Till Kap & Gersåg. Vi har även spånsug för att effektivt ta hand om avfallet. När du handlar hos Defenda kan du göra det online eller via ett besök i vår butik.

  Kategorier