Menu top image

Nyheter

 • Svensk drömstart på Europatouren
 • Uppgifter: Stjärnan på väg bort från Blåvitt
 • Polisen: Mordet hade aldrig behövt inträffa
 • Rusning till Feskekörka inför midsommarafton
 • Två personbilar i kollision – en person till sjukhus
 • Vänsterman jagas – för vapengömma
 • Det är nästan Granqvist-klass
 • Gustavsson hjälte när Elfsborg vände
 • Bedragare slår till – med jordgubbsknep
 • Spårvagn i krock med bil – stopp i kollektivtrafiken
 • Webbgarderoben

  När du vill ha ett nytt plagg
  kolla i webgarderoben

  Kundregister online med Qbis

  Qbis erbjuder kompletta lösningar för projektredovisning och ärendehantering. Systemet har även en väl fungerande lösning för tidsredovisning, kundregister och lönehantering. Med Qbis får du full kontroll på resursplanering och projekthantering. Med Qbis webbaserat CRM kan du även få tillgång till ett säljstöd av högsta klass. Med vår project management system kan du även hantera tidrapportering. QBIS är ett intelligent webbaserat affärssystem som består av olika moduler. Modulerna kan användas individuellt eller tillsammans som ett totalt, integrerat affärssystem. Med Qbis får du ett system som hanterar din tidrapport, projektstyrning och reseräkning.

  Städtjänster - fastighetstjänster

  Här på Sodexo är städning mycket mer än bara rengöring. Det handlar också om fastighetsunderhåll och lokalvård samt att skapa trivsel för människor. Som ett av Sveriges ledande städföretag har vi lång erfarenhet av olika typer av städning, alltifrån mindre kontor till stora industrilokaler och mässhallar. Sodexo serverar ungefär 100 000 måltider över hela landet - varje dag! Det gör oss till en av de största måltidsleverantörerna i Sverige. Vi finns inom de mest skiftande miljöer och behoven skiljer sig markant mellan olika verksamheter. Facilities Management, detta är viktiga frågor eftersom kostnaderna för fastigheter och lokaler tillhör de allra största i flertalet verksamheter. Hanteringen av samspelet mellan en kärnverksamhet och funktioner som stödjer denna benämns både internationellt och i Sverige Facilities Management (FM).
  Städföretag, Facilities management, Måltidsservice, Sjukhusmat

  Ekonomisystem och affärssystem

  Våra affärssystem och ekonomisystem baseras på komponenter från våra egenutveklade system samt på Microsoft Dynamics AX och Business Objects. Aditro har blivit utsedda som medlem i Microsoft Presidents Club for Microsoft Dynamics. Microsoft President Club innehåller topp 5 av Microsofts Business Solution partners. Den nya lösningen kan baseras delvis på ditt befintliga affärssystem / ekonomisystem. Vi byter inte ut fungerande system hos dig om det inte är absolut nödvändigt. Det finns ofta en outnyttjad potential i befintliga system. Detta innebär att du får en väl fungerande och integrerad lösning baserad på utnyttjandet av våra långa erfarenhet.

  Ge din produkt rätt exponering

  Rätt exponering med skyltställ och exponeringsställ från Tupac För att din produkt ska få rätt exponering hjälper vi på Tupac dig att hitta rätt exponeringsställ. Vi tillverkar våra displayer och skyltställ i olika format och material. Som standees, exponeringsställ och hängande mobiler ? vi tar hand om er idé och skapar en kampanj som passar er produkt.

  Livsmedel | utbildning och forskning

  SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB. Vi arbetar för en hållbar utveckling och utvecklar teknik för livsmedelsbranschens utveckling och konkurrenskraft. Såväl medarbetare som organisation måste kunna möta de nya kompetenskrav som ställs. Vi erbjuder kunskaper som du direkt kan dra nytta av när du är tillbaka i verkligheten på din arbetsplats och möter dina kunder och uppdragsgivare. Lär dig mer om haccp, lca, mikrobiologi, arom, smak och annat inom livsmedelshygien på en utbildning hos SIK!

  Flyttstädning med garanti

  Den flyttstädning Anne Blom utför följer de normer som Mäklarsamfundet och fastighetsägare i Stockholm satt upp. Våra Anne Blom har omfattande erfarenhet av flyttstädning och vet precis hur det behöver städas för att det ska accepteras av den som ska flytta in. Vi lämnar en Garantifolder till den som övertar bostaden. Den innehåller en tydlig redovisning i form av en checklista på allt det vi städat. Anne Blom står för kvaliteten på flyttstädningen, och tar hand om eventuella synpunkter från den nya innehavaren.

  Geografiska informationssystem - GIS

  Esri S-Group är nordens ledande distributör av geografiska informationssystem, eller GIS. Vi arbetar med världens främsta programvaror för geografisk logistik, information och ruttplanering. GIS använda för att effektivisera produktion och transport, genom att beräkna den bästa rutten med ruttplanering. Bland våra kunder märks IKEA, DHL, Citymail och ett flertal kommuner. Alla har genom GIS effektiviserat eller förbättrat olika former av vitala transporter. Spara pengar genom att använda geografisk data och informationssystem från ESRI.

  Växel

  Vi kan hjälpa er med ännu högre tillgänglighet och servicegrad. Samtidigt som ni sänker era kostnader jämfört med egen eller inhyrd personal. Genom integration av våra och era system får ni en växelfunktion där våra telefonister har tillgång till samma information och besvarar samtalen precis på samma sätt som om de var placerade hos er. Tveka inte ring oss idag!
  Telefonsvar & telefonservice, Svarstjänster

  Återvinning av sopor

  När det gäller källsortering har vi ett koncept som vi kallar GRÖNMILJÖ. GRÖNMILJÖ är ett koncept där Ni som kund själv bestämmer nivå på service, sortering och miljöengagemang. Det kan gälla grovsopor eller sortering av en, två eller flera fraktioner. Vilka material som hämtas och hur ofta skräddarsys efter just Era behov.

  Fråga Hemluft om ventilationsfilter

  Ventilationsaggregat Ett modernt ventilationsaggregat ger fördelar inte bara för ekonomin utan även för hälsan. Det är därför ventilationsfrågor skall tas på största allvar och det är därför vi tar dem på just största allvar. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och din ventilation. Personligt besök Kontakta oss omgående för ett personligt besök så undersöker vi just ditt behov och möjligheter att få en ny och fräsch inomhusmiljö - Snabbt, Smart och Enkelt! Ventilationsaggregat för vindsmontering Vi har ventilationsaggregat för vindsmontering med roterande värmeväxlare och verkningsgrad om mer än 80 %. Som du ser har du potentiellt mycket att vinna / tjäna och spara på att kontakta oss och låta oss presentera mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig i fråga om ventilation och inomhusklimat!

  Dränering av krypgrunder

  Svenska Fukt AB är ett företag som specialiserat sig på fuktskydd och fuktskador. Vi på Svenska Fukt AB har stor er­faren­het av dränering och fukt­iga källar­väggar. Kontakta oss när du vill ha fuktskyddade hem. Vi på Svenska Fukt AB är specialister när det gäller att fuktsäkra din krypgrund. Mängder av krypgrunder är felbyggda och har problem med fukt och mögel.

  Besiktningar

  Vi på ELL PE ABL utför besiktningar av lagerinredningar och förrådsinredningar med mera. Vi gör även besiktningar på pallställ och hyllställ enl. SS 2240 - 41, F.E.M Årligen inträffar ett stort antal olyckor i lagermiljö i samband med pallställ och hyllställ. Flera av dessa olyckor sker i samband med godshantering i pallställ. Enligt arbetsmiljölagen ligger ett stort ansvar på arbetsgivaren att säkra sin lagermiljö för att undvika skaderisker genom att utföra regelbundna besiktningar.

  Dörrar, fönster m.m. - Dörrtjänst

  Dörrtjänst är ett litet företag som genom åren blivit en repekterad leverantör av dörrar och fönster till privatpersoner i storstockholm med omnejd. Köp dina dörrar och fönster med montering. Vi tar mått, leverar och monterar till ett fast pris och med full garanti. Enklare och bekvämare kan det knappast bli! Vårt samarbete med GK Door försäkrar tåliga och starka innerdörrar. Dörrtjänst saluför och monterar exklusiva fönster och dörrar, alla typer av garageportar samt säkerhetsdörrar. Våra ytterdörrar och säkerhetsdörrar tillverkas av LeksandsDörren och BorDörren. Dessa dörrtillverkare har hela sin produktion i Sverige och deras anses produkter anses ligga "top of the line".

  Energieffektivisering med Dalkia

  Dalkia är en av de ledande aktörerna inom energieffektivisering och tekniktjänster för lokala myndigheter, företag och inom sjukvården. Med utgångspunkt i de mest avancerade lösningarna, erbjuder vi förbättrad funktion av energi- och teknisk infrastruktur med garanterat resultat, högeffektiv utformning och användning av förnyelsebara energikällor. Vi arbetar med våra kunder i ett integrerat tjänsteerbjudande inom tre huvudområden beroende på kundens marknad och behov; omhändertagandet av energiinstallationer och -nätverk, byggnader och infrastruktur, samt industrifokuserade och andra specialist tjänster.

  A-kassa / Arbetslöshetskassa

  Småföretagarnas Arbetslöshetskassa är en a-kassa avsedd för egenföretagarem, småföretagare och deras familjer. Genom att bli medlem i SmåA:s a-kassa kan du säkra din framtid även om du skulle bli arbetslös. Oavsett om du har frågor om vilande företag och a-kassa, bisyssla och a-kassa, karens eller inkomstbortfallsförsäkring, har vi svaren. Småföretagarnas A-kassa erbjuder dig även Internetkassan. Det är ett säkert och enkelt sätt att hantera dina ärenden om a-kassa. Läs gärna mer på vår hemsida och bli medlem idag.
  inkomstbortfallsförsäkring, internetkassan, bisyssla & a-kassa, egen företagare, karens för företagare

  Actus flyttfirma i Stockholm - snabb hjälp

  Actus är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder en komplett och billig flytt. Som en flyttfirma med full service erbjuder vi alla tjänster som har med flyttning att göra, exempelvis: packning, flyttstädning, magasinering, uppackning, montering, företagsflytt, kontorsflytt, bohagsflytt mm. Det finns många flyttfirmor, men inte många kan mäta sig med vår service och flytthjälp. Vi garanterar att vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Ta gärna kontakt med oss för en flyttoffert.

  Industrilackering Stockholm

  Stockholms Lackcenter AB utför professionella arbeten inom industrilackering. Vi hjälper er med pulverlackering och våtlackering av allt.

  Flyttfirma - flyttfirmor i Stockholm

  Anlita Stockholms Stadsbud när du vill ha en flyttfirma i Stockholm. Med varje Stadsbud som egen företagare är vi många flyttfirmor i ett, och kan hjälpa till med alla ärenden inom flytt, stora såväl som små. Flyttkartonger, magasinering och flytthjälp är alla tjänster som vi erbjuder, och kan även ta in personal för flyttstädning om du behöver även det.

  Hosting & webhosting företag

  Connect erbjuder lösningar inom Hosting och webhosting för företag. Med vår serverdrift får du ett säkert system där du kan vara säker på att inte förlora viktig data och upptid. Hos oss kan du även köpa begagnade och nya kopiatorer bl.a i Göteborg och Malmö. Vi levererar även kompletta lösningar inom elev-pc för skolor runt om i Sverige. Med våra molntjänster och serverhosting får du bra stöd och hjälp till ditt företag. Läs mer om Microsoft Exchange och andra tjänster på vår webbsida.

  Löneadministration | Galpu

  GALPU hjälper ert företag hjälp med personalfrågor eller löneadministration? GALPU skräddarsyr lösningar efter Dina behov, baserat på våra tre byggstenar - lön, personal och utbildning. Vi har utbildningar inom bokföring, löneadministration och arbetsrätt. Vi erbjuder dig en timmas kostnadsfri genomgång av ditt företag hos oss på GALPU. Du hittar oss i våra lokaler på Olovsholmsgatan 32 i Borås. Välkommen in!
  personalchef att hyra?, hr konsult, vi har företagsutbildning, lönehantering

  Sökmotoroptimering & SEO - Getupdated

  - Varför ska vi synas på sökmotorerna? Jo, för att annars gör någon annan det. 95 % av de som använder sig av sökmotorer anser att företag som syns i sökresultaten är ledande inom branschen. Vad händer om Ni får chansen att vara de främsta inom Er bransch? Vi på Getupdated hjälper Er mot en topplacering hos sökmotorerna genom sökmotoroptimering.
  Onlinemarknadsföring, Sponsrade länkar & Sökordsannonsering, PPC

  Sökmotoroptimering - Sökmotorkonsult

  Med Sökmotoroptimering kan du försäkra dig om en förstaplats i Googles sökresultat. Lär dig att själv göra din SEO på Sökmotorkonsult.se.

  Sökmotoroptimering & SEO

  Sökmotoroptimering och SEO för att synas på Google. Ett community med SEO-guide, artiklar, forum & blogg om hur man placerar sig högst upp på Google.

  http://www.123karaoke.se i Stockholm med omnejd

  Hyr karaoke i Stockholm. Vår erfarenhet och kunskap om ljud skiljer oss från våra konkurrenter. Om du någonsin varit på en karaokefest eller karaokebar vet du hur roligt det kan vara. Vi hyr ut karaokesystem, komplett med högtalare, spelare, skärmar och de låtar du vill sjunga hela natten lång. Det är enkelt att installera och prisvärt också. Vad ingår i karaokepaketet? * Komplett ljudpaket * Dubbla trådbundna mikrofoner * CD-paket med över 1000 populära låtar * Leverans

  Bra ljudisolering med Akustikverkstan

  Kontakta Akustikverkstan så förklara vi varför du inte behöver spendera stora pengar för att upnå bra resultat. Ljudisolering av ditt hem, inspelningsstudio eller garage kan vara en enorm uppgift. Du kan spendera tiotusentals kronor. Bara om du gör en seriös inspelningsstudio skulle du troligtvis att göra mer än så för väggarna. Om du ljudisolerade väggarna och inte fönstren, skulle du slösa pengar på väggarna.

  Telefonilösningar från Easytelefoni

  Att välja den bästa telefonilösningen i den trassliga röran av olika alternativ som finns på marknaden kan vara skrämmande. Gör det enkelt - välj Easytelefoni! Genom att integrera rösttrafiken i ditt nätverk, kan ditt företag realisera kostnadsbesparingar. Dessutom leder våra telefonilösningar i slutändan till ett mer effektivt sätt att kommunicera genom att integrera med befintliga IT-system såsom e-post eller snabbmeddelanden (IM). Integrationen av andra applikationer kan ge en sömlös kommunikationsupplevelse. Våra telefonilösningar är så mycket mer än de stora bolagens mobila växel. Ni får alla funktioner som en traditionell mobil växel har och mycket mycket mer.

  Affärssystem & ERP

  Vi kan erbjuda projektstyrning, tidrapportering, ekonomisystem, verksamhetsplanering och ekonomistyrning, allt i ett system. Deltek är en ledande global leverantör av affärssystem och ERP-system, verksamhetssystem designade specifikt för projektorienterade verksamheter inom privat och offentlig sektor. Projektstyrning innebär att du har full koll på alla faser av varje enskilt projekt, vår tidrapportering är enkel och effektiv, så att tidsanvändningen maximeras, ekonomisystem med ekonomistyrning från 0 till 100 och en övergripande verksamhetsplanering - Maconomy har allt.

  Byggstädning & storstädning i Stockholm - DSFM

  Vi på DS Facility Management har Stockholms mest kompletta och kompetenta storstädningsgrupp vågar vi säga. Det krävs mycket erfarenhet och bred kunskap för att kunna påstå detta och det besitter vi. Storstädning kan vara allt från heltvätt av kontor, lager, garage, industrilokaler och verkstäder m.m. När man storstädar så gör man normalt sett ytor som man inte gör dagligen utan arbetar med mer svåråtkomliga ytor för att få en fräschare miljö.
  Städservice - lokalvård och städ i Stockholm, Kontorstädning

  Kategorier